lørdag 5. april 2008

Lørdag 5. april.

Kl. 10.00 - 33 grader og deilig bris!
Vi har spist en sen frokost idag, så vi er litt "sent" ute. (I den grad det går an å være sent ute når man er på ferie... Hehe..)

Her er litt bilder fra strandturen vår igår :

Her er ei blid og glad jente på vei til stranden. Nytt bøtte-sett er for anledningen innkjøpt! For det må man jo ha når man skal vaære lenge på standen! I bakgrunnen ser man longtailbåtene som kan ta en ut til de nærliggende øyene.

Det var veldig stille sjø igår, og det var veldig deilig. Mindre bølger gjør det jo litt bedre å bade for lillesnupp...



Dagen igår ble stort sett viet til bading. I det store og det hele er det jo ikke så veldig mye annet å gjøre her nede, da... Vi satte tidlig avsted til stranden, og der ble vi sittende i skyggen og kose oss. Tid til å lunsje litt ble det jo også innimellom all badingen. Etter stranden ble det mer bading - i poolen. Finværhele dagen, ingen regnskur. Gikk ikke like bra for lillesnupp å ta en dupp på ettermiddagen denne gangen, for hun var supergrinete når vi skulle ut og spise - så mammaen ble kjempeflau. Men man kan ikke være blid og glad HELE tiden heller når man bare er 4 år.

Nå er vi på tur ut for å ta ut litt penger, pluss at vi skal en tur til optikeren. Jeg er jo på jakt etter nye briller og prisene her nede er 60 prosent lavere enn hjemme. Og det gjelder originalvarer...
Off we go! Prekast!

1 kommentar:

Solveig sa...

Trym mente vi måtte kjøre sånn båt i morra ;)
Ser bare heeeelt nyyydelig ut der nede, vi kommer - i morra ;)