tirsdag 30. juli 2019

Fire uker går så altfor fort...!

 
Noen ganger er fire uker veldig lenge. Andre ganger går fire uker veldig fort.  For oss har de siste fire ukene bare flydd avsted... Vi er kanskje en av de som trives litt mer enn normalen i varmen? For noen så blir det "for mye" og to uker er nok - slik er det ikke med oss.
På lørdag landet vi tidlig morgen på Gardermoen etter å ha vært 27t på reisefot. Koh Samui - Bangkok - Doha - Oslo. Ingen snau reiserute for å komme hjem! Kanskje litt i overkant lenge for to som ikke helt har helsa på plass, men desto mer deilig var det da å legge seg i egen seng når man endelig kom inn døra hjemme... 
Jeg kommer til å skrive litt om de forskjellige plassene vi har vært på i denne runden. Vi har stort sett vært fornøyd, bortsett fra på en plass som var skrekkelig sørgelig... Det kan du lese om senere, om du vil. Det var et kapittel i seg selv... Ikke er jeg veldig kravstor, men dette var ikke engang plassen for oss. 
Alt i alt er det godt og deilig å være på tur, men det er også deilig med alt det kjente hjemme. Som en god dusj, Nespressomaskina og gode puter i egen seng. Vi har kost oss storveis, men er også glade for å være hjemme igjen.  Til havrelefsa, regninger og kjapt internett! 

Ingen kommentarer: