søndag 15. november 2009

Da prover vi igjen!

Nettet er en frustrasjon her nede som jeg ikke opplevde ifjor, dessverre... Har forsoekt flere ganger naa aa oppdatere der hjemme, men siden det faktisk regner HVER DAG med lyn og torden - saa gaar det dessverre utover nettkapasiteten her... Derfor blir det trolig ingen bilder her naa!

Men altsaa - vi har solrike og fine dager - paa dagen. Regnet kommer ikke foer paa ettermiddagen, og da er vi jo ferdige med strandtiden vaar uansett. Og litt forfriskende er det jo at det kommer en rensende skur! Vi er paa stranden og koser oss hver dag. Igaar var det massasje med aloe vera og coconut som sto paa planen. Over en time kostet bare rundt 60kr. Hipp hurra - det blir nok mer av den sorten. Fotmassasje i en time koster 36kr...
Igaar kveld var vi en tur i Krabi by og shoppet paa det lokale shoppingsenteret. Det ble jammen noen poser med hjem... Merkelige greier, det der. Det som var litt leit var at vi dessverre ikke rakk matmarkedet paa grunn av all shoppinge, saa da maa vi nok tilbake en annen dag.

I skrivende stund er det over 30 grader - og vi er klare for aa gaa nok en tur paa stranden. Haaper dere der hjemme ikke har for mye ruskevaer! LOL!

3 kommentarer:

Anja Holt sa...

Koselig å høre fra dere igjen, selvom vi ikke får bilder! Hehe! Her har det vært snø ett døgn, men nå har det ting/regnet bort for lenge siden.

Kos dere masse der nede, gleder meg til å se bilder av deres fantastiske brunfarge når dere kommer hjem!

Scrappy Smile sa...

Heihei Lena!
Så flott at dere koser dere! Og den massasjen hørtes fantastisk ut (for ikke å snakke om prisen!)... :-) Flott at det er bra vær når dere er på stranda i alle fall da, kjedelig om det ikke var det. Kos dere masse videre! Klem klem fra Elin :-)

Frøken Englefjes sa...

Høres deilig ut å være dere akkurat nå....uff, her hjemme er det hverdag for fullt for min del, masterslave rettere sagt. Men nå er teksten jeg skal få veiledning på sendt inn med litt skrekk blandet fryd...har gjort litt andre ting enn det vi avtalte sist så spørs om det er så populært...men men, vi får se på torsdag! I mens, kos dere masse, og ikke unn hverdagen en eneste tanke!