søndag 13. april 2008

Søndag 13.april

Kl 09.40 - 30grader.
Godt nytt år! Vi ble allerede igår sprutet ned... Håper det ikke blir for ille idag! Haha!

Ja, da har det blitt søndag og vi er snart på tur hjem til kalde Norge. Snø og kulde kan bare holde seg bortevekke altså...
Det ble en tidlig kveld igår, for vi måtte inn på rommet og pakke koffert. Og det ser ut tl at vi har god plass også, gitt! Det innebærer at vi faktisk kanskje slipper å betale overvekt... hehe. Det er lov å håpe.

Her er et bilde fra forrige kvelden når vi var på nattmarkedet i Krabi by. Vi måtte selvfølgelig spise mat på matmarkedet igjen - og snuppa får all kreditt av mammaen sin : hun spiser ALT!!! Her er det pølse på pinne som bespises... Legg merke til den kule Cola-flasken, da!

Her er et lite bilde tatt i fart på vei til Krabi. Er det ikke en flott solnedgang? Absolutt nydelig!

Vel - i skrivende tund sitter snuppa på fanget og er passe sur. Det skal på en måte bli deilig å komme hjem til rutiner igjen - det kan bli litt mye varme for alle og enhver etter stund... Men jeg er sikker på at etter etpar dager hjemme så kommer vi vel til å savne både stranden og varmen...

Nå er vi straks avsted for å handle litt vann og smaådiverse - og så er det tid til å være litt rundt poolen før vi blir hentet klokken fire.

1 kommentar:

Solveig sa...

Den solnedgangen var bare vakker! Må si at jeg gleder meg til å se fler bilder fra det blide landet når dere kommer hjem. Håper dere har hatt det fint, og kost dere masse! Du kan i alle fall trøste deg med at dere reiste i grevens pølsetid - for her har det vel vært 1 eller 2 soldager når der har vært borte. Resten av dagene har vært grå, triste og våte!

Gooood tur hjem til gamlelandet, kle dere godt ;)