mandag 26. mars 2012

Thailand på godt og vondt...

Så var man på plass atter en gang, og så sliter man med det samme som sist... Sitter og blogger fra balkongen i femte etasje, og det er dårlig styrke på nettet her.... Klarer ei heller å få til å legge inn bilder, av en eller annen grunn. Men FB duger, der har vi klart å få inn etpar!
Men altså ; dagene går og sløve er de! Idag har vi hengt rundt poolen hele dagen, da Emilie ble sååå solbrent på stranda igår. Og det til tross for at vi har brukt solfaktor 50!!! Så da ble det å holde seg i skyggen idag og å bade med t-skjorte på. Når vi kjøpte den i dag morges var den lyseblå, når dagen ved bassenget var over - var den hvit. Kanskje ikke så bra det heller???
Stedet har blitt ganske utbygget siden sist, og det er lett å se at det til stadighet kommer flere turister hit. Synd, synes nå jeg - men er det nå slik at man liker en plass, så prater man jo om det - og så kommer det stadig flere tilreisende som vil prøve... Litt som i The Beach med Leo. Men det til tross så koser vi oss i varmen! De to siste dagene har vi faktisk hatt etpar skikkelige regnskurer, så vi har ikke sluppet heelt unna...
Nå er det snart natta her, og siden vi er oppe hver dag før fuglene synger - så er det vel på tide å krype til køys. Men ikke før jeg skal ha i meg en Mai Tai...
Rati sawat.

1 kommentar:

Lene sa...

Så deilig! Nyt ferien, Lena, det fortjener dere!

Vet om mange som sliter med bilder og blogspot.
Når vi var på ferie sist endte opp med å installere Google Chrome som nettleser og da var dette med bilder på blogspot "lett som en lek"!