tirsdag 16. mars 2010

Hei fra Thailand!!!


Vi har kommet oss vel frem og alt er bare flott!!!

Flyreisen tok i underkant av elleve timer, noe vi var veldig fornøyd med!Det eneste som kanskje var litt dumt var at vi var fremme ved hotellet halv ni på morgenen, men fikk ikke rommet før ett... Nuvel - man pakker opp koffert i resepsjonen, tar frem bikini og solkrem - og gjør det beste ut av situasjonen! Hehe... Det går jammen så fint atte!


Over ser dere forøvrig rommet våres - her er det ingenting å klage på (ser at det ligner riktig så bra med det andre bildet jeg postet tidligere, men dette er da VÅRES rom!)! Riktignok i femte etasje, men rett over poolen - kunne ikke vært bedre! Idag har vi nytt noen timer på stranden, og det er nokså annerledes enn forrige gang vi var her! Det er "bare" 36 grader i skyggen og rundt 34 i vannet. Altså nesten som behandlingsbassenget på Rolvsrudhjemmet! Hehe... Fine og nystekte har vi blitt, så nå er det smørings med Aloe Vera som står for tur, før vi natter!!!

Sawadee fra Ao Nang!

6 kommentarer:

Scrappy Smile sa...

Ser kjempekos ut!!! Have FUN!!!

Anja Holt sa...

Fantastisk!!!

Her har det vært grått vær i dag, god tanke for dere som er i varmen. Tipper at du finner flere kjekkaser å hvile blikket på der nede enn ved Rolvsrudbassenget???

Solveig sa...

Åh, så utrolig deilig!!! Jeg sier til mannen min at vi skal reise etter NÅ! ;o)
Koooos dere MASSE!!! :D

Fru Fjeldhammer sa...

Herlig, Lena... kos dere!!

Lene sa...

Kos dere!

Leontine sa...

Høres helt fantastisk ut Lena! Kos dere så mye og tenk på oss som sitter hjemme med 1m snø....