torsdag 17. desember 2009

9. november


Her har vi endelig kommet oss igjennom passkontroll og er trøtte med glade på bussen som skal ta oss til hotellet i Ao Nang. Sjekk de fine gardinene på bussen, da!!! *ler* Fint skal det være, ja!!! Vi var fremme ved hotellet rundt halv åtte på morgenen lokal tid.


Her er det frokost som står på tapeten! Vi er begge to trøtte som strømper, men før vi kan sove noen timer - så må vi ha frokost i kroppen! Og på et eller annet mystisk vis så fikk vi ikke frokost inklusive ankomstdagen, så da måtte vi ut og spise. Null problem!

Dette er frokosten til mor... Neida! Siden siste gang vi var her (mars 08) så har de faktisk lært seg å lage skikkelig kaffe her nede! Ó lykken er stor, meget stor! Tenk hvor grusomt det er å være to uker på ferie uten skikkelig kaffe??? Gjett om jeg ble glad da jeg oppdaget skikkelig kaffe!!!

Etter at vi hadde fått etpar timer på øyet, så måtte jo lillesnupp selvfølgelig hoppe i bassenget! Hun startet allerede før vi hadde kommet oss inn på hotellet, så det var bare på høy tid å duppe stumpen! Grunnet dren i ørene er vi nødt for å ha silikonpropper og hårbånd på når vi bader i bassenget!

Etter en time eller to nede ved bassenget begynte det å skye over - og det var bare å pakke sammen håndkler og solkrem. For da kom regnet. Og som dere ser, så regner det jo ikke "norsk stil" - det pøsregner! Og denne regnskuren varte en liten time eller to... Feriens første regn. Mer skulle det bli...

Avreise 8.november!

Okei - her kommer ferske bilder fra turen vår!
Siden det var totalt umulig å få til å laste inn bilder i Thailand (hvilket jeg i senere tid har funnet ut at skyldes virus på minnekort/kortleser) så legger jeg de ut nå.


Her har vi jaggu vært innom taxfree og shoppet! Snuppa hadde fått egen kronasj å handle for, så da var jo lykken stor når hun kunne få velge noe fra godishyllene... Det ble både sjokkis og Barbie-godis, ja!


Her sitter vi og venter på at vi skal få lov til å gå ombord i flyet. Det var noenlunde i rute, så vi var happy for det! Men når man venter og har reisefeber - så er all venting kjipern...


Jepp - det er herved ferie! Brus og cheesedoodles er tingen!

Ingen brus på morsan, nei... Er man på ferie, så er man jaggu på ferie!