onsdag 18. november 2009

Hei fra oss!

Hei alle der hjemme!
Her har det skjedd litt! For etpar dager siden ble vi spurt om vi ville vaere med paa elefantsafari. Hadde opprinnelig tenkt aa ta en baatur den dagen, men vi ble fristet... Det var nemlig et nytt firma som trengte modeller til sin nye brosjyre og ville ha med ei soet jente!!! Vi takket selvfoelgelig jatakk - og var veldig spente! Dagen etter ble vi hentet klokken ni - og det viste seg at det var oss, et finskt par og en svens mamma med sine to tenaaringsdoetre som skulle vaere med. Vi kjoerte til en plass som heter Private Beach Resort og ventet spent paa elefantene. Og til slutt kom de! Em og jeg fikk den foerste - en dame paa 20aar. Hun tutet snabelen og sa HEI til oss naar hun fikk beskjed om det!!! Saaa soet!!! Saa bare det avsted. Ned til stranden hvor vi vasset i vannkanten paa ryggen til elefanten - som bare flotte norske modeller kan! Haha. Det ble knipset bilder i hytt og pine... Etter at turen var ferdig, fikk vi mate dem. Det er jo det som er mest goey!!! Vi storkoset oss med disse fantastiske dyrene! Etterpaa fikk vi drikke kokosnoettdrikke. Og vi fikk lunsj med tilbehoer. Paa veien hjem fikk vi ogsaa vite at vi kommer til aa bli avbildet paa store bilder paa bilene til dette firmaet... "fnis" Litt moro var det jo!
Ja, hva betalte vi for herligheten? Joda - 500 bath til sammen. Det er bare aa dele paa 6...

søndag 15. november 2009

Da prover vi igjen!

Nettet er en frustrasjon her nede som jeg ikke opplevde ifjor, dessverre... Har forsoekt flere ganger naa aa oppdatere der hjemme, men siden det faktisk regner HVER DAG med lyn og torden - saa gaar det dessverre utover nettkapasiteten her... Derfor blir det trolig ingen bilder her naa!

Men altsaa - vi har solrike og fine dager - paa dagen. Regnet kommer ikke foer paa ettermiddagen, og da er vi jo ferdige med strandtiden vaar uansett. Og litt forfriskende er det jo at det kommer en rensende skur! Vi er paa stranden og koser oss hver dag. Igaar var det massasje med aloe vera og coconut som sto paa planen. Over en time kostet bare rundt 60kr. Hipp hurra - det blir nok mer av den sorten. Fotmassasje i en time koster 36kr...
Igaar kveld var vi en tur i Krabi by og shoppet paa det lokale shoppingsenteret. Det ble jammen noen poser med hjem... Merkelige greier, det der. Det som var litt leit var at vi dessverre ikke rakk matmarkedet paa grunn av all shoppinge, saa da maa vi nok tilbake en annen dag.

I skrivende stund er det over 30 grader - og vi er klare for aa gaa nok en tur paa stranden. Haaper dere der hjemme ikke har for mye ruskevaer! LOL!

onsdag 11. november 2009

Liten oppdatering - dog uten bilder...

Jess kjaere lesere - det ser ut til at systemet paa maskinene her gjoer sitt til at jeg dessverre ikke faar lagt inn bilder. Troeblet ikke like mye med dette ifjor som det jeg gjoer i aar - og det irriterer med litt, ja!!! Sitter her naa i oespoesende regn, det regelrett boetter ned! Det HAR faktisk regnet hver dag, men det er i liten grad - saa det er helt ok. Faktisk rett saa forfriskende. Det er varmt og godt, vi bader sog soler oss. Shopper og spiser god mat. Lever som konger!
Vi starter dagene med aa vaere litt paa stranden, for saa aa avslutte ved bassenget. Saa er det litt hvilings foer vi setter kurs ut for aa spise. Idag er vi nok litt slitne, saa vi er straks paa tur opp for aa kose oss paa balkongen, foer det blir nattinatt.
Haaper jeg finner en internettkafe som lar meg laste opp noen bilder snart...
Haaper dere fremdfeles vil foelge oss, selv om vi kanskje ikke kan komme med saa mange skrytebilder - ennaa!!!

Frustrert blogger!!!

Dette er fjerde gangen jeg forsoeker aa oppdatere her inne - og naa hoeres det jammen ut som om regnet begynner igjen... Sliter med uvaer som slaar ut nettet og da blir det jo bare kaos!

mandag 9. november 2009

Endelig!

Jess - da var i endelig i Smilets Land!
Reisen ned gikk utrolig nok veldig greit - det over ti timer til tross med en femaaring! Vi var fremme litt over seks loka tid i dag morges - og da hadde den lille damen sovet 1,5t og den store ingenting. Men pyttsann - det gjoer vel ingeting! Vi har er jo paa ferie!
Etterhver kom vi oss frem til hotellet og vi fikk rom i etasjen over der vi var i fjor - saa allting er saare vel.
Naa har klokken rukket aa blitt halv aatte paa kvelden og vi har faatt i oss litt mat. I tillegg har vi faatt badet ved poolen litt og vi har ogsaa faat to timer paa oeyet. Naa har vi shoppet bittelitt - og er i grunnen klar for aa ta turen opp paa hotellrommet... Bilder kommer i morgen, akkurat naa ligger minnekortleseren paa rommet.
Og jo - vi har naa 26 grader paa kvelden! LOL! Men det skal innroemmes at vi har allerede hatt en ettermiddagsskur ut av dimensjoner - saa det merkes at det fremdeles er regntid her nede.
Until next time : tjalabais!!!

lørdag 7. november 2009

I morgen drar vi!

Da er det endelig tid for ferie igjen!!!
I morgen formiddag setter vi kurs for
Best Western Ban Ao Nang. To deilige uker med sol og bad...
Koffertene er ferdig pakket og alt er i boks. Med andre ord, vi er klare!!! Etter å ha hatt nedtelling omtrent siden april, så er det deilig å vite at vi har to flotte uker foran oss - det trenger vi begge to, både lillesnupp og jeg!

Selv om utgangspunktet er Ao Nang, så har jeg litt planer om å få med oss litt annet også denne gangen. Har alltid vært glad i å reise rundt og utforske litt, så det håper jeg det blir tid til nå.
Satser på å ta en båttur til Koh Lanta, og et par netter der en eller annen plass - se bilde over. Ser litt ekkelt ut, eller hva?
På vei til Lanta, så planlegger vi et stopp på en liten øy som heter Koh Jum, og vi skal bo i disse bungalowene under - SeasonBungalows. Nå i starten av sesongen koster det 500bath (del med 6) pr. natt... Tåpelig billig. Men hva betaler man vel ikke for å få lov til å bo rett på stranden??? Hehe...

Som en trøst til dere som skal være hjemme - det er IKKE lovet noe som helst godt vær den nærmeste uken i Krabi... Bare sjekk her : YR
En hel uke med bare regn? Juhuu... NOT.