lørdag 29. mars 2008

Avreisedagen har kommet!

Da har endelig dagen kommet! Dette har vi - kanskje mest jeg - ventet på lenge! Etter nedtelling som nå har vart i altfor mange dager, så er det endelig tid for å dra avsted til Thailand!
Vi skal bo på Best Western Ban Oa Nang, som ligger ganske sentralt ved strandpromenaden i Ao Nang. Jeg vet godt hva jeg drar til, siden jeg var på nøyaktig dette hotellet siste gang jeg var i Thailand... Føler det som en god trygghet å være litt kjent med området - jeg vet stort sett hvor det meste ligger.
Vel - her er koffertene pakket, og lillesnupp sitter med for anledningen ble det faktisk knall oransje på tottelottene... hjelp! Mor selv har tatt en nøytral variant med fransk manicure. Og for de av dere som ikke vet det - så er jeg da negleteknolog av yrke! ;o)
Nå står det en pizza i ovnen, vi skal kose oss litt før vi setter kursen opp til Gardermoen. Vi er så heldige at vi får skyss av onkel-onkel og tante-tante!
Vel - det er på tide å logge av. Neste gang håper jeg at jeg sitter i varmen og skriver... Og at jeg slipper å fortelle om en håpløs tur med masse forsinkelser.

mandag 24. mars 2008

Værmelding...

Tenkte jeg skulle komme med en bitteliten værmelding fra Phuket.
Idag klokken 17.30 var det ikke mindre enn 35,5 grader. I skyggen. ...og her hjemme snør det store snøkjerringer...

torsdag 20. mars 2008

Litt bilder mens vi venter...


(Bilde : StarTour.no)
Mens vi sitter her hjemme med påskeferie og har nedtelling - så må jeg jo legge inn noen bilder fra Ao Nang. Bildene er hentet fra StarTour sine sider.
(Bilde : StarTour.no)
Dette er fra stranden i Ao Nang...

(Bilde : StartTour.no)
Og litt longtail-båter må man jo også ha med!

lørdag 15. mars 2008

Shopping!

LITEN har vært på shopping med sin oldemor idag... Hun hadde nemlig sagt at hun måtte få noen nye sommeklær til vi skulle på tur (akkurat som om hun ikke fikk nok sommerklær til fødselsdagen sin...). Så da smelter Oldemor og blir gladelig med. LITEN endte opp med 2 par sandaler med matchende caps, skjørt og bluse, tunika med bukse, bikini, en topp og capribukse. Det betyr at hun er klar for avreise!
Da gjenstår det bare STOR sin pakking av koffert... Men ingen hast - det er ennå et hav av tid igjen!

torsdag 13. mars 2008

Housekeeper.

Da har jeg jammen fått anskaffet meg en housekeeper som skal passe på hjemme hos oss når vi er bortevekke. Kjekt å ha noen som kan ta inn posten og vanne blomstene. Og forhåpentligvis ikke rive ned kåken når vi er borte...
Da er det bare å fortsette nedtellingen!

mandag 10. mars 2008

Da er det klart!

Da er det herved opprettet en liten blogg som jeg skal benytte når snuppa og jeg er på tur. Tenkte at det var en god idé - siden vi straks skal reise avsted til Thailand. Litt artig for familie og venner å kunne følge med på hva vi gjør nå vi er på ferie og bare koooser oss! MMS funker jo ikke derfra...
Så jeg håper at dere finner denne bloggen bittelitt spennende og kanskje velger å komme tilbake på besøk for å lese mer...
Takk! ♥